Общинска избирателна комисия Кюстендил


РЕШЕНИЕ
№ 217
Кюстендил, 29.10.2019

ОТНОСНО: Относно осъществяване на контрол при предаването и приемането на изборните книжа – удостоверения и др., отпечатаните хартиени бюлетини, контролиране и съпровождане на транспортните средства до Областна администрация – Кюстендил при произвеждане на втори тур на 03 ноември 2019 г.

На основание чл.85, ал.1, чл.87, ал.1, т.9 от Изборния кодекс, Решение № 993-МИ/07.09.2019 г. на ЦИК, Общинска избирателна комисия – Кюстендил

                                                  РЕШИ:

Упълномощава - Цветанка Емилова Харалампиева и Светослава Георгиева Радославова - членове на Общинска избирателна комисия – Кюстендил да приемат отпечатаните хартиени бюлетини, изборни книжа и материали, да осъществяват контрол при транспортирането, доставката, разпределението и съхранението им, както и да подписват съответните приемо-предавателни протоколи във връзка с произвеждане на изборите  за кмет на кметство на втори тур на 03 ноември 2019 година.

Упълномощава - Цветанка Емилова Харалампиева и Светослава Георгиева Радославова  - членове на Общинска избирателна комисия - Кюстендил да участват при предаване и приемане на отпечатаните хартиени бюлетини, съвместно с представител на Областна администрация – Кюстендил по предварително утвърден график в присъствието на упълномощени представители на печатницата изпълнител, да подпишат приемо-предавателните протоколи, както и да съпроводят транспортните средства с хартиени бюлетини до сградата на Областна администрация – Кюстендил, във връзка с произвеждането на изборите за кмет на кметство на втори тур на 03 ноември 2019 година.

Упълномощава - Цветанка Емилова Харалампиева и Светослава Георгиева Радославова - членове на Общинска избирателна комисия - Кюстендил да осъществят контрол по разпределението на хартиените бюлетини, съвместно с Областна администрация – Кюстендил  и подпишат приемо-предавателните протоколи, във връзка с произвеждането на  изборите за кмет на кметство на втори тур на 03 ноември 2019 година.

Упълномощава  - Цветанка Емилова Харалампиева и Светослава Георгиева Радославова - членове на Общинска избирателна комисия – Кюстендил да предадат изборни книжа и материали при тяхното разпределение на община Кюстендил, както и да подпишат съответните приемо-предавателни протоколи, съвместно с представител на Областна администрация – Кюстендил, във връзка с произвеждането на изборите за кмет на кметство на втори тур на 03 ноември 2019 година.

Упълномощава - Цветанка Емилова Харалампиева и Светослава Георгиева Радославова - членове на Общинска избирателна комисия - Кюстендил да участват съвместно с Областна администрация – Кюстендил при приемане и предаване на всякакви други изборни книжа и документи, неописани по-горе на Общинска администрация - Кюстендил, във връзка с произвеждането на изборите за кмет на кметство на втори тур на 03 ноември 2019 година.

Упълномощава - Цветанка Емилова Харалампиева и Светослава Георгиева Радославова - членове на Общинска избирателна комисия - Кюстендил /заедно/ да съгласуват предоставената от Областна администрация – Кюстендил  и Община Кюстендил - документация, във връзка с възлагане изработването и/или доставянето на изборните книжа и материали.

Решението подлежи на обжалване пред ЦИК  па реда на чл.88 от Изборния кодекс.

Председател: Венцеслав Благоев Механджийски

Секретар: Тодорка Петкова Илиева-Скрипкина

* Публикувано на 29.10.2019 в 17:48 часа

Календар

 • ПонВтСрЧетПетСъбНед
  1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930 

Решения

 • № 237 / 13.04.2021

  относно: Постъпило писмо с вх.№ 327/12.04.2021 г. от зам.-председателя на Общински съвет – Кюстендил – г-н Чавдар Ненов, с което препраща уведомление от Михаела Ясенова Крумова за прекратяване на правомощията и като общински съветник избрана с кандидатската листа на Местна коалиция ГЕРБ (ПП ГЕРБ, ПП СДС, ПП ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, ПП ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ) в произведените избори за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 год.

 • № 236 / 03.02.2021

  относно: Вземане на решение относно постъпила жалба Постъпила е жалба от група жители на с. Жабокрът, общ. Кюстендил срещу Кмета на с. Жабокрът, общ. Кюстендил г-н Ясен Стипцарски и в изпълнение на дадените правомощия в чл.42, ал.3, ЗМСМА

 • № 235 / 28.01.2021

  относно: Постъпила е жалба от група жители на с. Жабокрът, общ. Кюстендил срещу Кмета на с. Жабокрът, общ. Кюстендил г-н Ясен Стипцарски изразяваща се в това ,че в продължение на повече от месец кмета не изпълнява служебните си задължения, като не ходи на работа в кметството и не осъществява обслужване на населението. В резултат на което землището на селото е занемарено. Не се е осъществявало стопанисване на общинската собственост в селото, всичко било обрасло с трева и плевели, изпочупени люлки и откраднати съоръжения на детската площадка в двора на читалището.Селото било потънало в битови и стопански отпадъци

всички решения